Welkom!


VAKMANSCHAP, LOKALE KENNIS EN PERSOONLIJKE INZET

Dit is wat Buise van Soest u kan leveren. Het kantoor Wassenaar staat onder de leiding van Madeleine Buise. Kantoor Oegstgeest is een zusterbedrijf en staat onder leiding van Henriette van de Panne; de naam Van Soest Makelaardij blijft hier gehandhaafd.

Op het gebied van onze diensten richten wij ons primair op bemiddeling bij aan- en verkoop in alle geledingen van de onroerende markt, maar ook op gebied van taxaties, aan- en verhuur èn beheer van huizen en appartementen kunt u een beroep op ons doen.

 

molenplein 1a

Buise Van Soest Makelaars

Molenplein 1A
2242 HV Wassenaar
+31 (0)70 5117300
info@buisevansoest.nl

 

oegstgeest300x200

Van Soest 
Makelaardij

Geversstraat 75
2341 GD Oegstgeest
+31 (0)71 5152555
oegstgeest@vansoest.nl

 

VOLG KNGF puppy SPIKE

SPIKE heeft zijn studiebeurs ontvangen en kan aan de slag!

certificaat KNGF
Juli 2015 Update van het puppy-pleeggezin over “onze” Spike! Spike is een lieve nieuwsgierige ondeugende pup! “Als Spike in dit tempo dingen aanleert dan hebben wij er alle vertrouwen in dat hij over een jaar klaar is voor de verdere opleiding bij KNGF Geleidehonden”
Spike Foto collage
Oktober 2015 I Groter groeien
Spike is intussen al helemaal ingeburgerd bij ons thuis. Het is een genot om bij het opstaan ‘s morgens door hem begroet te worden. Hij kwispelt dan met zijn staart alsof het een lieve lust is. Spike is erg snel gegroeid. We maakten ons wel eens zorgen of dat niet te snel ging of dat we hem niet te veel verwenden. Maar foto’s van een van zijn broertjes uit hetzelfde nest, een boswandeling waarbij we een labrador retriever van twee dagen ouder tegenkwamen en de instructeur van KNGF Geleidehonden stelde ons gerust.
Bij het wisselen van zijn tanden merkte je wel dat Spike daar wat last van had. Maar hij heeft inmiddels een prachtig gebit gekregen. (meer info hier)

Spike als pup update oktober 2015